Traktorihuoltoa Varsinais-Suomessa

Salon Konehuolto Oksanen Oy huoltaa traktorin kuin traktorin

Nyt meiltä saa myös Agritekin edustamiin merkkeihin varaosat!

Osaavaa traktorihuoltajaa tai -korjaajaa vaille? Salon Konehuolto Oksanen Oy toteuttaa ammattitaitoisesti ja täsmällisesti traktoreiden korjaukset ja huollot Varsinais-Suomen alueella. Korjaamme ja huollamme kaikki traktorimerkit, niin uudet kuin vähän käytetymmätkin traktorimallit kokemuksella. Korjaamme paikan päällä tai hallissamme Salon Perämiehenkadulla. Meiltä löydät myös laadukkaat varaosat traktoreihin edullisesti huoltojen ja korjauksien yhteyteen tai erikseen tilattuna.

Ammattitaitoinen ja kokenut traktorihuoltaja ja -korjaaja korjaa kalustosi kuntoon vankalla tietotaidolla. Kun asiat osataan, työ sujuu mukavan joutuisasti - tämä näkyy ja tuntuu asiakkaillemme huoltojen kustannustehokkuutena. Olemme pyrkineet pitämään traktorihuoltojemme kustannukset asiakkaillemme kohtuullisina. Näin luomme osaltamme pitkäaikaisia ja kestäviä kumppanuuksia myös ensi vuodelle.

 

Ota yhteyttä

Miten tilaat traktorihuollon?
Soita numeroon: 
0400 533 405

Ota yhteyttä - meillä palvelu pelaa nopeasti!

Salon Konehuolto Oksanen Oy toteuttaa traktorihuollot muun muassa Salon, Paimion, Sauvon, Someron, Kosken, Lohjan, Kemiönsaaren ja Marttilan alueella. Katso tarkemmat yhteystiedot - tervetuloa traktorihuoltoomme »

             

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake