Puimurihuolto

Puimurihuoltosi Varsinais-Suomessa

Salon Konehuolto Oksanen Oy huoltaa ja korjaa puimurit, uutuutena meiltä myös Agritekin edustamiin merkkeihin varaosat!

Etsitkö nopeaa puimurihuoltajaa tai -korjaajaa? Salon Konehuolto Oksanen Oy:lta saat puimurihuollot ammattitaitoisesti ja sujuvasti Varsinais-Suomen alueelle. Korjaamme ja huollamme kaikki puimurimerkit. Olipa puimurisi uusi tai vähän käytetympi malli, toteutamme niiden huollot ja korjaukset mallikkaasti. Pyrimme korjaamaan puimurit syyssesongilla paikan päällä mahdollisimman nopeasti. Paras hetki puimurin huoltoon on tietenkin sesonkiajan ulkopuolella, jolloin huolto ei turhaan viivästytä puintia. Myymme puimurin varaosat huoltojen yhteydessä tai erikseen tilattuna.

Tilatessasi meiltä puimurihuollon, saat toteutukset paikan päälle varsin nopeasti. Tiedämme, että on varsin ikävä tilanne jos puimuri pätkähtää kesken antoisimman korjuukauden. Huollata puimurisi säännöllisesti, niin vältyt ikäviltä, isoilta ja yllätyksellisiltä välirikoilta. Toteutamme huollot varsin kustannustehokkaasti, sillä kokemuksemme myötä huoltourakat sujuvat mukavan joutuisasti.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä - meillä huolto toimii tehokkaasti!

Salon Konehuolto Oksanen Oy toteuttaa puimurihuollot laajalla alueella Varsinais-Suomea, kuten Salon, Paimion, Someron, Sauvon, Kosken, Lohjan, Kemiönsaaren ja Marttilan alueella. Katso tarkemmat yhteystiedot - tervetuloa traktorihuoltoomme »

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita