Maatalouskonehuoltosi Varsinais-Suomessa

 

Olipa kalustosi uudempaa tai jo hieman käytetympää – me korjaamme ja huollamme!

Viivästyttääkö vikainen kalusto töitä? Vai oletko onnekas ennakoija? Salon Konehuolto Oksanen Oy huoltaa nopeasti niin kesken seisahtaneet huonon tuurin koneet kuin kiireettömät ja ennakoivat tapaukset. Huollamme ja korjaamme traktoreiden ja puimureiden lisäksi myös monia muita maatalouskoneita, kuten pienkuormaajia ja pyöräkuormaajia. Kokenut korjaajamme huoltaa merkin kuin merkin, olipa kyseessä uudempi mallisto tai vähän käytetympää kalustoa.

Huolto kannattaa aina. Varsinkin säännöllinen huolto kannattaa, sillä se usein vähentää merkittävästi työnkeskeytyksiä kesken kuumimman sesongin, pidentää käyttöikää ja pitää kaluston tehokkaana jatkossakin. Soittele - palvelemme mielellämme kaikissa maatalouskonehuoltoihin liittyvissä asioissa!

Ota yhteyttä

Miten tilaat maatalouskoneen huollon?
Soita numeroon: 
0400 533 405

Ota yhteyttä - meillä huolto pelaa mallikkaasti!

Toteutamme maatalouskonehuollot kattavasti Varsinais-Suomen alueella. Salon Konehuolto Oksanen Oy suorittaa maatalouskoneiden huollot ja korjaukset muun muassa Salon, Marttilan, Paimion, Someron, Sauvon, Kosken, Kemiönsaaren ja Lohjan alueella. Katso tarkemmat yhteystiedot - palvelemme mielellämme »

             

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake